2019. már 27.

Rúgj te is labdába (1)

írta: Mohácsi Árpád
Rúgj te is labdába (1)

Eredményhirdetés (1)

apalya.jpgA Karakter februárban kiírt pályázatára örvendetesen sok pályamű érkezett. A pályázóknak a személyes értékelést elküldtük e-mailban. A díjazott pályázatok megtalálhatók ezen az oldalon letölthető formátumban (lásd lent). Külön köszönjük a válaszra ingerlő kérdéseket kitaláló Arató László közreműködését. Nagy örömünkre az egyik díjazott, Elekes Flóra el tudott jönni a díjátadónkra, a többiek postán kapják meg a jutalomkönyveket.

ef_kukorellyvel.jpg

Örömmel láttuk a pályázók sokszínűségét: mind Budapestről, mind vidékről, sőt, még külföldről is érkeztek pályaművek. Kukorelly Endre izgalmas versei és Arató tanár úr újszerű kérdései sokak fantáziáját megmozgatták. Gimnáziumokból és szakgimnáziumból is  érkeztek ötletes megoldások. Általánosságban elmondható, hogy a pályázók alaposan kitettek magukért, sokat olvastak, és alaposan átgondolták a feladatokat.

Köszönjük, hogy ennyi munkát és gondolatot fektetettek a Karakter blog első pályázatába! Minden résztvevőnek gratulálunk.

A pályázatot versenyként kezeltük, a győztesek a következők, a beküldött pályázatok hamarosan olvashatók lesznek itt, a blogon.

1. Hajdu Csenge (pályázat)
2. Hartyányi Panna (pályázat)
3. Elekes Flóra (pályázat)
Különdíj: Kovács Eszter (pályázat) 
Szólj hozzá

pályázat költészet kortárs magyar irodalom Arató László Kukorelly Endre irodalomtanítás